تضمین بهترین قیمت بازار - مجری مستقیم فروش و رزور تور هتل آذین
تور چابهار از مشهد هتل آذین ، اقامت با صبحانه وپرواز رفت و برگشت. هتل سه ستاره آذین در سال 1396 در خیابان قدس افتتاح شد. هتل آذین دارای اتاق های دو تخته تا چهار تخته میباشد.هتل آذین تا اسکله تفریحی فقط ده دقیقه فاصله دارد.
نکته : قیمت نهایی این پکیج با توجه به عدم ثبات نرخ پرواز، ممکن است متغیر باشد.
Zagros
۲۵-آذر-۱۴۰۲
17:00
۲۵-آذر-۱۴۰۲
19:15
Zagros
۲۷-آذر-۱۴۰۲
16:00
۲۷-آذر-۱۴۰۲
17:55
نکته : قیمت نهایی این پکیج با توجه به عدم ثبات نرخ پرواز، ممکن است متغیر باشد.
Zagros
۲۷-آذر-۱۴۰۲
12:50
۲۷-آذر-۱۴۰۲
15:05
Zagros
۳۰-آذر-۱۴۰۲
16:00
۳۰-آذر-۱۴۰۲
17:55
نکته : قیمت نهایی این پکیج با توجه به عدم ثبات نرخ پرواز، ممکن است متغیر باشد.
Zagros
۳۰-آذر-۱۴۰۲
12:50
۳۰-آذر-۱۴۰۲
15:05
Zagros
۰۲-دی-۱۴۰۲
11:00
۰۲-دی-۱۴۰۲
11:00
هتل سه ستاره آذین چابهار در بلوار قدس چابهار قرار گرفته و دسترسی آسانی به مراکز خرید و جاذبه های مهم شهری چابهار دارد. این هتل از سال 1396 اغاز به کار کرده و به عنوان هتلی تازه تاسیس توجه گردشگران را جلب کرده است. بعد از گذشت دو سال از تاسیس این هتل، هنوز تر وتمیز و شیک به نظر می رسد و تمیزی و نظافت آن رضایت میهمانان را جلب کرده است. هتل آذین چابهار از پرسنلی کارآزموده و مهربان برخوردار است به نحوی که برخورد خوب آن ها حکایت از خونگرمی مردمان دوست داشتنی چابهار دارد. تور چابهار هتل آذین به دلیل اینکه هم از قیمت مناسبی برخوردار است و هم از امکانات یک هتل سه ستاره بهره مند شده است معمولا با استقبال خوبی مواجه می شود.
در سفر به چابهار می توان بر روی بازدید از جاذبه های گردشگری چابهار و دیدنی هایی مثل گل فشان، ساحل صخره ای، ساحل نورانی، لاک پشت های غول پیکر و انواع بازارهای سنتی و پاساژ ها و مال های جدید لذت برد. تنها کافی است از جلوی هتل آذین یک تاکسی کرایه کنید و به سمت جاذبه های شهری راهی گردید.
هتل آذین با برخورداری از 22 اتاق در انواع دو تخته، سه تخته و امکاناتی از قبیل آسانسور، چایخانه سنتی، تلیزیون در اتاق، کمد لباس، اینترنت، تلفن در اتاق، پارکینگ رایگان، لابی دلباز، صندوق امانات، سیستم اعلاق حریق، سرویس اتاق و امکان شارژ وسایل الکترونیکی در اتاق ها برای میهمانان تور چابهار از مشهد سنگ تمام گذاشته است. این هتل همچنین از رستوران و کافی شاپی با انواع غذاها و نوشیدنی های با کیفیت برخوردار است. هتل آذین تا دریا تنها 1.5 کیلومتر فاصله دارد و برای رفتن از آنجا به ساحل نیازی به کرایه تاکسی نیست. بهتر است پای پیاده راه بیفتید و از آب و هوای خوب چابهار نیز لذت برید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش های موردنیاز با * علامت گذاری شده اند.